Delen
Opslaan opgeslagen
Boekingsdata en gasten
Gratis annulering in 2023
Deze accommodatie staat Gratis Annuleren toe
  • Geldig op verblijven in elk land tot 31 december 2023
  • Boek voor 30 september 2023.
  • Gasten kunnen tot 43 dagen voor de aankomstdatum kosteloos annuleren.

Faciliteiten

Parterre
Woonkamer
Stereo-installatie, Bar
Zitkamer
2-pers. slaapbank, TV (kabel), Open haard, DVD-speler
Eetkamer
Keuken
Fornuis (keramisch), Oven, Magnetron, Afwasmachine, Vriezer
Toilet
Toilet
Veranda
Eettafel
Berging
Babybad, Wasmachine, Aankleedkussen, Kinderstoel
Op de 1e etage
Slaapkamer
2-pers. bed (160 x 200 cm), Kinderbed
Slaapkamer
1-pers. bed (90 x 200 cm), 2-pers. bed
Slaapkamer
2-pers. bed (160 x 200 cm), TV
Badkamer
Ligbad, Douche, Wastafel, Toilet
Overloop
Fitnesstoestellen
Algemeen
Garage
Carport
Terras
Tuin (verlicht, omheind)
Tuinmeubilair
BBQ
Trampoline
Jeu de boules baan
Speeltoestellen
Tafeltennistafel
Biljart
Beschikbaarheid
Kalender wordt geladen
Populaire plaatsen in de buurt
Klik hier om plaatsen in de buurt te bekijken
Restaurants (Epicurianne) 5.6 km
Restaurants (Epicurianne)
5.6 km
Huisregels

Beoordelingen en recensies

4.6
Voortreffelijk
135 reviews bekijk alle foto's
|
Aanbevolen door gasten
Dhr. Van Herck
5 /5
Verbleef 4 dagen 6 maanden geleden

Het verblijf was super, voor een goede prijs krijg je een huis met alles erop en eraan. In de buurt kan met prachtige wandelingen maken. Misschien voor sommige een probleem dicht bij is er geen gelegenheid om iets te eten of drinken.

Dhr. Van Kraanen
4.5 /5
Verbleef 4 dagen 10 maanden geleden

Zeer vriendelijke gastheer, altijd klaar om hulp te bieden waar nodig Fijne ruimtes waar spel en of bbq gedaan kunnen worden. Kortom voor 9e jaar top!

Mevr. De Dier
4.6 /5
Verbleef 3 dagen 1 jaar geleden

Geweldig leuk huisje, heel praktisch met de nodige indoor activiteiten, in geval van slecht weer. Wij hebben er super van genoten

Dhr. Boyen
4.4 /5
Verbleef 2 dagen 1 jaar geleden

Net huisje met grote omheinde tuin Rustige omgeving Vriendelijke gastheer

Familie Verkerk
4 /5
Verbleef 3 dagen 1 jaar geleden

Leuk huisje en aardige behulpzame eigenaar

Familie Brouwer
4.8 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Wat een heerlijk huis! Ruim, gezellig en echt ales wat je maar nodig kunt hebben is aanwezig!! En supervriendelijke host!

Familie Germonpré
4.6 /5
Verbleef 1 week 1 jaar geleden

Vriendelijke en behulpzame eigenaar, er was zelfs een welkomst geschenk in de ijskast. Het huis zelf , zeer rustig gelegen, tal van wandelmogelijkheden. Je kan er volledig tot rust komen of bezig houden (sporten loopband, hometrainer, enz ) Het huis is op en top uitgerust, alles is er aanwezig (radio met cd, tv met alle zenders, enz ) Een aanrader

Mevr. Boeckx
4.6 /5
Verbleef 4 dagen 1 jaar geleden

Fijn verblijf met een hartelijk ontvangst door de eigenaar. Alles dik in orde .

Familie Villays
4 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Leuke, goed uitgeruste woning in mooi wandelgebied. Vriendelijke en behulpzame eigenaar.

Familie Wouters
4.6 /5
Verbleef 2 dagen 2 jaar geleden

Interieur wat verouderd,maar alles kraaknet Ik zou het zeker aanbevelen. En heel vriendelijk ontvangen.

Familie Lippens
5 /5
Verbleef 3 dagen 2 jaar geleden

We zijn in het verleden vaak weg geweest met andere maatschapijen Maar als jullie keuze mogelijkheden blijven zoals nu of nog ruimer worden Zullen we nog vaak bij Belvilla boeken,

Familie Tillema
5 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Zodra je aan komt, staat de eigenaar al klaar om je te verwelkomen. Ontzettend lieve, vriendelijke eigenaar. We kregen ham en wijn uit de lokale buurt. Zo attent. En dan het huis.. Een en al luxe! Aan werkelijk alles is gedacht. Je kan zelfs elke dag sporten in de gym! En oae van rust, en de tuin, garage vol met leuke activiteiten, de bbq.. Echt alles is perfect!! De bedden zijn ontzettend fijn. Wil je echt naar een fijn en luxe verblijf? Zoek dan niet verder. Dit huis en de eigwnaars zijn een echte 10 waard!!

Familie Van De Wiel
4.4 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Het onthaal is zeer vriendelijk en warm. Een klein welkomst geschenk maakt het nog mooier. Het huis is alles wat het beloofde te zijn, werkelijk geen klachten. Veel informatie over de verschillende bezienswaardigheden uit de streek en zelfs wandelkaarten die je kan gebruiken. Wij kunnen het iedereen aanraden!

Familie W Van De Lagemaat
5 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Het is makkelijk zoeken en boeken op de site van Belvilla en zeer duidelijk

Familie Timmerman
3.2 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Afgaande op de foto's zouden wij een heel mooi tuinuitzicht hebben om de velden. Bij aankomst was de tuin echter omrand door een 1m70 hoge haag. Geen verzichten dus. Andere reviewers zeiden dat dit pand kraaknet was. Wij spotten echter hier en daar stofnetten en haar id lavabo van de badkamer van de vorige huurder. De rest was netjes, maar dus niet kraaknet.

Familie Kurt
5 /5
Verbleef 1 week 2 jaar geleden

Top top aanbeveling zeer goede service

Familie Walle
4.8 /5
Verbleef 3 dagen 2 jaar geleden

Als je op zoek bent naar rust en natuur dan ben je aan het goede adres! Wat de accommodatie betreft: ik heb niets kunnen bedenken dat niet aanwezig was. De contactpersoon wat zeer vriendelijk, gaf veel info en je kon ook altijd bij hem terecht.

Mevr. Sophie
5 /5
Verbleef 2 dagen 3 jaar geleden

L’accueil de Monsieur Wagner a été très chaleureux. À l’image de la maison. On s’y sent comme chez soi avec tout le confort et super équipée. Toute la famille est enchantée. La région est magnifique! On reviendra, c’est certain.

Dhr. Hollevoet
4.4 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

heel mooi huis, proper alles in orde

Familie Tuytschaever
4.8 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

Prachtige locatie in het platteland in een zeer rustig dorpje. Heel vriendelijke gastheer, we kregen o.a. lokale ham en bier en die met veel plezier alles uitlegt.

Familie Hayard
5 /5
Verbleef 4 dagen 3 jaar geleden

Sejour parfait avec les enfants, Clin dâÂÂÃÂil à filou ( le chien de la maison )

Mevr. Samyn
4 /5
Verbleef 3 dagen 3 jaar geleden

We werden Héél vriendelijk ontvangen door de huiseigenaar en kregen een bondige uitleg en rondleiding.Het haardvuur stond al aan en de fles La Chouffe en gerookte hesp stonden gereed.De keuken is goed uitgerust,er is voldoende aanwezig.Ook de bar met bierglazen en frigo is zeker een pluspunt! Ruime kamers en badkamer.Het rook er ook heel fris toen we binnenkwamen.Zéér rustige omgeving!

Familie Jerry
4.4 /5
Verbleef 3 dagen 3 jaar geleden

super ontvangst , korte rondleiding van de eigenaar , alles aanwezig ,alles op gedekt , alles proper, kortom alles in orde en een aan rader ☺☺☺

Dhr. De Vos
5 /5
Verbleef 2 dagen 3 jaar geleden

Zeer proper Suppervriendelijke eigenaar Goede ligging om te wandelen

Familie Famille Beck- Dendal
5 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

bon accueil, propriÃtaire prÃvenant, Le gÃte est trÃs agrÃable et propose de nombreux â¡ cÃtÃ, La rÃgion est trÃs belle et permet de nombreuses promenades au calme,

Familie De Meyer
5 /5
Verbleef 3 dagen 3 jaar geleden

We waren blij verrasst toen we aankwamen en zagen dat alles perfect in orde was .Op vlak van hygiene was alles tiptop en echt alles wat je nodig zou hebben is ook aanwezig. De ligging is zeer mooi en rustig maar niet te ver van een supermarkt. De eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam en we vonden het heel lief dat er een attentie voor ons klaar lag. We kunnen dit ten zeerste aanraden. We were very happy when we arrived and saw that everything was as described. This is an extremely well-equipped house with everything that you could possibly need to make your stay comfortable. The cleanliness was to a very high standard. The property is situated in beautiful peaceful countryside but not too far away from shops. The owner is very friendly and helpful and we were happily surprised that there was a welcome gift for us. We can highly recommend this property and we look forward to returning in the future.

Familie Wellens
4.9 /5
Verbleef 2 dagen 3 jaar geleden

Super weekendje gehad. Mooi groot huis, zeer vriendelijke eigenaar. De tuin is super voor kindjes en ook honden. Heel proper. Een echte aanrader.

Mevr. Gunst
5 /5
Verbleef 1 week 3 jaar geleden

Super vriendelijke gastheer, leuk ontvangst en een attentie stond klaar in de koelkast. De woning was erg net en ook coronaproof. De accommodatie heeft echt alles wat je nodig kan of zou kunnen hebben. Ondanks het minder weer toch een leuke vakantie gehad! En zeker hondvriendelijk! veel wandelingen in de buurt mogelijk, zo rustige en toch sta je binnen 20 min in 2 steden waar we lekker hebben gegeten. Zeker een aanrader!!

Mevr. Walravens
5 /5
Verbleef 4 dagen 3 jaar geleden

De accommodatie was SUPER !! Groot, mooi huis met alles erop en eraan. Goed uitgeruste keuken, alle materieel aanwezig. Goede bedden ! Leuke tuin die goed omheind is voor honden en/of kinderen. Rustige omgeving, mooie wandelingen. Lekkere Ardeense ham en bier als attentie bij aankomst ! Toen we een lekke band kregen, was de huiseigenaar heel behulpzaam. Hij haalde onmiddellijk zijn gerief en verving als de beste onze band. Gezien de band volledig stuk was, reed hij zelfs 's anderendaags naar Bastogne naar een garage, mijn man hoefde maar te volgen ! Bij deze nogmaals heel hard bedankt !! Wij hopen nog terug te komen ! Gerda en Guido

Dhr. Scharff
3.5 /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

De eigenaar was super vriendelijk en we werden ontvangen met 2 flessen la chouffe en zelfgemaakte kaas. We kregen een uitgebreide (en misschien een beetje onnodig) rondleiding. Het huis zelf was tip top in orde met echt alles wat je kan nodig hebben op een weekend ardennen (zelfs een dubbele frituurketel) en de bar met grote collectie bierglazen is ook tof om hebben. De pool-, pingpong- en dartruimtes waren echter een serieuze teleurstelling. Deze ruimtes bevinden zich in een garage naast het huis en hebben slechts een klein kacheltje om alles te verwarmen. Bovendien stond het speelvlak van de pooltafel zo krom dat de ballen alle kanten op rolden en de wagen van de eigenaar stond vaak op de plaats van de tafeltennis (zie foto) waardoor we niet konden spelen. Bastogne ligt op ongeveer 15 min rijden met de auto en als je dit huis wilt boeken op de oorlogsbezienswaardigheden te bezoeken lijkt dit mij een goede locatie. Naast Bastogne ligt dit huis wel ver van alles waardoor wij vaak lang moesten rijden op dingen te doen. De dichtste supermarkt is op 15 min rijden met de auto.

Dhr. Perdaen
4.7 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Op voorhand hadden we enkele vragen gemaild waar wij snel een antwoord op kregen en ook een kaartje voor de weg. Met Google Maps is het huis zeer gemakkelijk te vinden.Wij kregen een welkome ontvangst met een lekkere verrassing in de ijskast. Het huis was zoals beschreven, het houtvuur brandde bij onze aankomst en de bedden waren opgemaakt. Alles was ook mooi versierd met kerstversiering. Het is een prachtige omgeving, ideaal om te wandelen. De wandelkaart van de omgeving lag in het huis, samen met toeristische info. Voor een winkel of cafeetje moet je wel even de auto nemen. Dit is zeker een aanrader!

Mevr. Wenders-Eggen
5 /5
Verbleef 4 dagen 4 jaar geleden

We werden meteen hartelijk ontvangen en kregen een rondleiding in de, overigens, grote accomodatie! In de koelkast lagen heerlijke streekkaasjes en 2 speciaalbiertjes op ons te wachten :p We hebben genoten, echt alles was aanwezig. Onze twee honden hebben lekker rondgeraasd in de mooie grote (overigens goed omheinde) tuin. Er was 'n open haard met meer dan genoeg hout aanwezig. Kortom absoluut voor herhaling vatbaar!

Mevr. Van De Lagemaat
5 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Wij konden de accomodatie niet vinden, ondanks 3 iPhones en 1 TomTom. Wat bleek, bij het adres had Houmont vermeld moeten worden. Een aardige inwoner heeft wat rondgebeld en stapte in de auto om zo'n 10 kilometer voor te rijden. Eenmaal op het adres aangekomen wilde zij daarvoor niets hebben want ze deed het uit een bon coeur (goed hart). Toen wij eenmaal aankwamen werden we hartelijk ontvangen op een werkelijk prachtige locatie. er stond een lokaal biertje met een Ardennen ham op ons te wachten en de kachel stond aan plus een gezellig haardvuurtje. Zeer ruim huis en van alle gemakken voorzien. Alles was aanwezig. Met slecht weer kun je je ook prima vermaken in de buitenruimten waar diverse speelmogelijkheden aanwezig zijn. Zoals biljart, tafelvoetbal, darts en pingpong. Ruime omheinde tuinen met jeu de boules.

Mevr. Monsterleet
5 /5
Verbleef 1 week 4 jaar geleden

Le propriétaire très sympathique nous a reçu avec le sourire et un cadeau de bienvenue .Il nous a également préparé toute une documentation sur les environs et conseillé sur ce que nous pouvions visiter .La maison parfaite . Il ne manque rien . Un jardin pour nos deux chiens .Un environnement très calme .Parfait pour passer de bonnes vacances en couples ,avec des enfants et des amis .

Dhr. Van Colen
4.9 /5
Verbleef 2 dagen 4 jaar geleden

Fantastische accommodatie, supervriendelijke gastheer. Aan te bevelen!

Mevr. Frenken
4.5 /5
Verbleef 3 dagen 4 jaar geleden

Friendly owner, charging point for the Tesla, ping pong table and nice accommodation. We had a nice weekend!

Dhr. Peeters
5 /5
Verbleef 2 dagen 5 jaar geleden

Super host! Frans / Engels-talig - zorgt voor een letterlijk en figuurlijk warm welkom. De haard brande al goed, het huis was tip top in orde en goede instructies ontvangen.

Mevr. Huissen
4.7 /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Prettige aankomst, vriendelijke, behulpzame Engelssprekende huiseigenaar. Had zelfs een welkomsgeschenk in de koelkast gezet! Huis bood alles wat we nodig hadden, netjes verzorgd. Omgeving super landelijk met veel koeien.

Dhr. Thierens
4.9 /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Prachtig vakantiehuis. Wij verbleven er met 4 volwassenen en 3 kids. Complete uitrusting van de vakantiewoning, netheid en gastvrij onthaal door de eigenaar waren uitmuntend. De afgesloten tuin met speeltuigen werd door de kids enorm gesmaakt. De eigenaar die er vlak naast woont doet op discrete manier zijn uiterste best om het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het met warm water gevulde plonsbad alsook de zonnetent konden de kleintjes zeer appreciëren bij het warme weer. Ook leuke attentie met lokale biertjes, Ardeense ham en chocolade bij aankomst. Zeer compleet infopakket, inclusief lokale wandelkaart en geregistreerde kortingskaart voor attracties en shopping in de regio. Ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan leuke plekken in de regio zoals Bastogne, Houffalize, Saint-Hubert,... Voor wie van rust en kalmte houdt in een prachtige omgeving.

Mevr. Van Der Woude
4.7 /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Een hartelijk ontvangst door dhr. Wagner. Ook bij ons bier en ham en chocola in de koelkast. Het huis is zeer compleet. Het meest enthiousiast zijn onze honden, die naar hartelust konden rennen in de zeer goed afgeschermde tuin. De pooltafel, tafelvoetbaltafel en het dartbord warden een succes. Echter de tafeltennistafel hebben we helaas niet kunnen vinden. Boodschappen doen is toch wel een eindje rijden. Door het extreem warme weer waren buitenactiviteiten uit den boze. En veel vliegen waren er wel. Het huis was gelukkig voorzien van horren. Het scheiden van afval is wel een gedoe. Maar al met al vriendelijk, mooi huis met mooie tuin. Familie en de honden Snuf en Kenji

Mevr. Joke
4 /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

We werden vlot onthaald door de eigenaar die ons het bijgebouw en het huis van boven tot beneden uitlegde. Alles was aanwezig zoals thuis. De volledig omheinde tuin zorgt voor complete privacy en perfect voor de honden. In het dorpje zelf is er niets te doen, maar daardoor is het uitermate rustig. Het geluid en de geur van de koeien zorgen voor een boerderijsfeer mer een prachtig uitzicht. Afstand naar bastogne slechts 10km. Daar heb je alle winkels, restaurants, recreatie bij de hand. Enig klein minpuntje, of punt tot verbetering was dat er geen buitenverlichting is waardoor je s avonds al snel terug binnengaat. Maar dit losten we op met een verlengdeaad die we zelf meehadden en een nachtlampje buiten te zetten.

Mevr. Dedeurwaarder
5 /5
Verbleef 2 dagen 5 jaar geleden

Woning voorzien van alle comfort, ardeense ham en regionaal bier in de frigo. We voelden ons welkom en als in ons eigen huis, er ontbrak niks.

Dhr. Bakx
4.9 /5
Verbleef 1 week 5 jaar geleden

Hartelijk ontvangen door de eigenaar. Welkom ardenner ham en Chouffe bier in de koelkast. Het huis is gezellig en ruim. Compleet met wasruimte, jeu de boulesbaan, pooltafel en ter plekke daarvan nóg een grote tafel om met zijn allen aan te eten. De serre is net klaar en geeft je het buiten-gevoel ook als het koud is. Het enige minpuntje is er één waar meneer Wagner niets aan kan doen de vertrekpunten van de wandelingen liggen op minstens 15 minuten rijden van het huis. De supermarkt is 15 minuten rijden en dat is best ver voor de dagelijkse boodschappen. Warme bakker is er niet in de buurt. Maar verder een geweldig, ruim en authentiek huis in een prachtige omgeving!

Dhr. Haak
4.3 /5
Verbleef 4 dagen 5 jaar geleden

Prima huisje op mooie en rustige locatie. Zeer vriendelijke ontvangst door Francis, die in het huis ernaast woont. Bezoek aan oorllogsmuseum in Bastogne is een must.

Mevr. Nooij-Pallas
4.5 /5
Verbleef 3 weken 6 jaar geleden

Mooie landelijke omgeving, op prima rij-afstand van diverse plaatsen in de Ardennen zoals Bastogne, Bouillon, La Roche en Durbuy. Ook Luxemburg ligt om de hoek. Je kan in de omgeving prachtig wandelen en er zijn genoeg kastelen, grotten etc om te bezichtigen. In Bastogne is ook een indrukwekkend oorlogsmuseum. Bij aankomst werden we verwelkomd door de hartelijke eigenaar, die een koelkast vol lokale lekkernijen had verzorgd (kaasjes, bier, yoghurt, vleeswaren). En regelmatig kwam hij even vragen of alles in orde was, we hadden niets te klagen. Het huis is mooi ruim en voorzien van alle gemakken, het was ook perfect schoon toen we aankwamen! Verder prima tuin met speeltoestellen voor de kinderen (trampoline was favoriet) en in de naastgelegen garage een tafelvoetbalspel, snookertafel en dartbord. Het achterste deel van de tuin ligt wat beschut achterin en er staat een boom middenin, dus echt bruikbaar voor spelen was dat deel het niet voor onze kids. Voor de rest een uitstekende vakantie, die alleen wat beter weer had kunnen gebruiken...

Dhr. Thonhauser
4.5 /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Rustig gelegen vakantiehuis voorzien van alle gemakken die je thuis ook hebt. Volledig omheinde tuin met speeltoestellen voor kleine kinderen. Wel zijn er veel vliegen (maar dit hebben we al veel vaker meegemaakt in de Ardennen) Rustig gelegen op ca. 15 minuten van Bastogne waar je boodschappen kunt doen. Erg mooie en rustige omgeving waar je goed kunt wandelen. De eigenaar heeft een wandelkaart die je kunt lenen.

Dhr. Korterink
4.5 /5
Verbleef 2 dagen 6 jaar geleden

Heerlijk huis met alles in een goede staat. Goede bedden, veel vertier in en om het huis. Erg vriendelijke gastheer die niet snel moeilijk doet. Het ligt verder in een rustige omgeving. Voor boodschappen en de bakker moet je wel een half uurtje rijden naar Bastenaken, maar dat mocht de pret niet drukken.

Dhr. De Weerdt
4.2 /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Aankomst zeer goed, we werden ontvangen met 2 flessen bier en een stuk Ardennen ham in een goede accommodatie gelegen in een mooie rustige omgeving. De beheerder spreekt naast het frans ook vrijgoed engels.

Dhr. Bosveld
5 /5
Verbleef 1 week 6 jaar geleden

Mooie locatie om tot rust te komen maar vlak bij Bastogne/Bastenaken. Fijne ontvangst. De eigenaar doet erg zijn best om je het naar je zin te maken. Het enige min puntje is dat je niet de hond alleen mag laten in het huis. Onze twee honden zijn gewent om ook wel alleen te zijn. Dus als je dan uit wilt gaan eten (honden mogen het restaurant niet in) of een keer een stad wilt bezoeken om te shoppen (in veel winkels zijn honden niet welkom) is het niet handig om de honden mee te nemen. Verder heel fijn verblijf.

Dhr. Debruijne
5 /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

prachtige week had in houmont , top ontvangst van de eigenaar , perfect alles uitgelegd en voorzien van enkele attentie's , ideaal voor rust op te zoeken ,gezellig in de aparte ruimte om eens te bbq . zeker een aanrader en zal dit zeker nogmaals overwegen om daar in verlof te gaan.

Dhr. Laumans
4.6 /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Een fijn huis, van alle gemakken voorzien. We werden hartelijk ontvangen door de eigenaar en ook bij ons knapperde het haardvuur en lag er heerlijke ardennerham in de koelkast. De omgeving is prachtig, we hebben een mooie wandeling met de hond door de sneeuw gemaakt.

Familie Jacobs
4.9 /5
Verbleef 2 dagen 7 jaar geleden

Très beau gîte, très complet dans un environnement magnifique. Le propriétaire très accueillant, très sympathique.

Dhr. Albers
4 /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Erg vriendelijke ontvangst van de zeer behulpzame eigenaar in sprookjesachtige kerstsfeerverlichting, aankleding huis en warme open haard. Daarbij heerlijke Ardennerham in de koelkast en kerstbier. We boften met prachtig winterweer, heerlijk gewandeld in extreem rustige maar prachtige omgeving. Huis is niet modern maar schoon en werkelijk van alle gemakken voorzien om te borrelen, zelf te koken, te eten en te genieten bij de haard. Aan te raden als je niet op zoek bent naar winkels, cafe en restaurant op loopafstand.

Dhr. Hermes
5 /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Wij hebben hier de kerstdagen doorgebracht. Bij aankomst had de eigenaar de haard alvast aangestoken, heerlijke kerstbieren in de bar gelegd en verse ardennerham in de koelkast gelegd. Een erg warm welkom. Goede rondleiding en uitleg over de open haard gehad. De woning is zeer compleet qua uitrusting en uitstekend schoon. Het huis is erg sfeervol alsmede de omgeving heel erg mooi om lekker te wandelen. Ook de hond heeft zich lekker kunnen uitleven in de omheinde tuin en fijne omgeving. Echt top!

Dhr. Coderre
5 /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

The owners was great - had a fire and chocolates for us when we arrived. The accommodation was better than in the pictures. The house is in the country on a hill with a wonderful view in all directions but still close to Bastogne. We thoroughly enjoyed our stay (in December) and I bet it is even nicer in the other seasons. I would go back there anytime - a perfect 10/10.

Mevr. Neave
4.7 /5
Verbleef 2 dagen 7 jaar geleden

Super tof huis alles aanwezig hele vriendelijke huiseigenaar. Mooie omgeving om te wandelen. Een werd ons 2 lekkere bieren aangeboden en overheerlijke ham. Wij gaan zeker nog terug. Dus een echte aanrader!

Mevr. Carlier
4.7 /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Maison très agréable, propre, confortable avec tout le nécessaire pour passer un bon séjour . Accueil très sympathique par le propriétaire. Nous y retournerons sans doute! Seul bémol, pas ou très très peu de réseau gsm.

Dhr. Smets
4.5 /5
Verbleef 2 dagen 7 jaar geleden

Zeer propere en verzorgde woning in een prachtige omgeving. Bij aankomst zeer goed ontvangen, rondleiding, fles wijn en streekbier aangeboden door de gastheer. Het is een regio met veel mogelijkheden. Voor herhaling vatbaar BEDANKT

Dhr. Beausaert
5 /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

We hebben kunnen genieten van een zeer nette landelijke woning die van alles voorzien is met een enorme huiselijke sfeer en een gastvrije eigenaar waar je altijd terecht kon! Onze vakantie was meer dan geslaagd, dankjewel Meneer Wagner.

Mevr. Wolse
4.7 /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

De accommodatie is geweldig. We waren met 2 volwassenen en 4 kinderen en er was ruim voldoende ruimte en mogelijkheden voor ons allemaal. De trampoline vonden de kinderen helemaal te gek. Verder is de omgeving prachtig en heerlijk rustig. We hebben ons echt even terug getrokken uit de dagelijkse hectiek in dit fantastische huisje. De beheerder is heel vriendelijk en spreekt Engels. Je krijgt bij aankomt ook nog veel boekjes en ideeën over dingen die in de buurt (tot ong. max 1 uur rijden) te doen zijn.

Mevr. Van Calster
4.5 /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Hartelijke ontvangst bij aankomst, lekker streekbier en Ardense ham stond klaar in de koelkast. Ook veel toeristische info aanwezig in de woning. Omgeving is prachtig, wandelkaart is ook ter beschikking. De woning is van alles voorzien, zeker voor herhaling vatbaar!

Mevr. Vincent
5 /5
Verbleef 2 weken 7 jaar geleden

Wij hebben een fantastische vakantie gehad. De gastheer is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het huis is ook super. Alles wat je nodig zou kunnen hebben is aanwezig. Alles zeer netjes en proper. Rustige ligging, weinig lawaai, goede bedden, grote badkamer, mooie tuin. Kortom super!!!

Mevr. Burgerhout
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Wij, gezin met 2 kinderen en een hond hebben een fantastische tijd gehad. De gastheer is zeer vriendelijk en we hebben nog nooit zo.n schoon huisje gehad!! Het is erg rustig in de omgeving maar de ligging is centraal qua bezienswaardigheden. Al met al een plek om nog een keer naar terug te gaan.

Dhr. Van Lamoen
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

We hebben heerlijk rustige week gehad in het vakantiehuis. Het huis is schoon, zeer compleet en lekker rustig gelegen. De omheinde tuin met trampoline en schommel voor de kinderen is perfect. De eigenaar is zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker voor herhaling vatbaar.

Dhr. Desnoyers
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Le propriétaire du gîte a été très avenant et très sympathique, tout au long du séjour. Le gîte est spacieux et calme, seules quelques bovins se font parfois entendre. L'équipement présent sur place est conséquent, permettant de ne pas venir avec tout son matériel pour profiter du séjour.

Dhr. Desnoyers
... /5
Verbleef 1 week 7 jaar geleden

Le propriétaire du gîte a été très avenant et très sympathique, tout au long du séjour. Le gîte est spacieux et calme, seules quelques bovins se font parfois entendre. L'équipement présent sur place est conséquent, permettant de ne pas venir avec tout son matériel pour profiter du séjour.

Dhr. Van Diepen
... /5
Verbleef 4 dagen 7 jaar geleden

Zeer aan te bevelen, ook voor gezinnen met kleine kinderen. Eigenaar neemt de tijd om eea uit te leggen (spreekt ook engels). Het huis ziet er heel verzorgd uit. Bij aankomst inderdaad lekkere Ardenner ham en fles bier koel aangetroffen, zoals genoemd in andere reviews. Leuk en lekker! De tuin is heerlijk, speeltoestellen voor de kinderen, bbq, speelveld. De omgeving is mooi, maar met kleine kinderen hebben we dat niet volledig kunnen uitzoeken. Voldoende mogelijkheden voor wandelaars. Kortom een aanrader, zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Van Impe
... /5
Verbleef 2 dagen 8 jaar geleden

Al was de heenreis een pure ramp, truckers vonden het nodig om ons 4 uur te blokkeren op de N4, toch werd het een prachtig weekend. We kregen een toffe ontvangst van de eigenaar, het haardvuur werd vooraf aangestoken en de bedden waren prima opgemaakt. We kregen een uitvoerige rondleiding in de woning en enkele tips voor uitstappen in de omgeving. De wandeling in Lavacherie, ons aangeraden door de eigenaar, was een voltreffer ! Doordat het weer best meeviel gebruikten we de barbecue buiten, maar we hadden ook de mogelijkheid dit overdekt (met verwarming) te doen in een bijgebouw. De 2 honden leefden zich uit in een afgesloten tuin waar ook plaats was voor enkele speeltuigen voor ons kleinkind. Kortom voor herhaling vatbaar en niets negatiefs te vermelden.

Dhr. Burgmeijer
... /5
Verbleef 2 dagen 8 jaar geleden

Bij aankomst was meneer aan het schoonmaken, dus wisten we 100% zeker dat het brandschoon was. Nergens ook maar een stofplukje te vinden, alleen een keuken die iets vettig is. Zeer hartelijk ontvangst, een gastheer met passie voor wat hij doet. Je merkt dat aan alles word gedacht, en ook bij ons lag het befaamde stuk ham in de koelkast en een overheerlijk speciaalbier. Toen wij terug kwamen uit Bastogne stond het vuur aan voor ons, en kwam de gastheer de documenten rustig doornemen met ons. Bedden liggen ook super, geen doorligplekken. Badkamer is ook schoon, geen schimmelresten en schone voegen. Grootste voordeel, de gastheer spreekt een behoorlijk woordje Engels. Super fijn weekend gehad, elke afspraak nagekomen en absoluut de verwachtingen overtroffen. Mochten we weer in de buurt moeten zijn, dan houden wij dit adres zeker in gedachten!

Dhr. Van De Koppel
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Omdat onze hond bang is voor vuurwerk, en wij zelf ook een hekel hebben aan dat geknal, hadden wij dit huisje geboekt. Het is ons heel goed bevallen! Het ligt in een prachtige omgeving. Bij het riviertje vlakbij het huisje zijn de sporen van bevers goed te zien. In het huisje liggen veel folders over uitstapjes in de omgeving en er zijn gedetailleerde wandelkaarten van uitgezette wandelingen. De Ardennen zijn een waar wandelparadijs. De eigenaar is een buitengewoon goede gastheer. Hij woont naast de fermette en je kunt altijd bij hem terecht met vragen. Als je dat wilt, komt hij elke dag de haard voor je schoonmaken en het vuur aansteken. Toen we aankwamen, brandde de haard, er stond een muziekje op, de lichtjes in de kerstboom brandden en er lag heerlijke ham en bier voor ons klaar. In Bastogne zijn diverse restaurants waar je lekker kunt eten. Maar als je zelf wilt koken, kan dat heel goed in de grote en goed ingerichte keuken. De inrichting van de fermette is zeer compleet en de omheinde tuin is fijn voor honden. En wat het vuurwerk betreft, om middernacht was er hooguit 20 minuten siervuurwerk, heel mooi boven de heuvels. Wat een verademing!

Dhr. Thienpondt
... /5
Verbleef 3 dagen 8 jaar geleden

ontvangst, netheid en bovenal het meest compleet uitgeruste huisje dat we ooit al gehuurd hebben !!! van keukengerei tot ontspanning alles is er de keukenkasten kleven inderdaad aan buitenkant,maar dit heeft niets te maken met vuil vernislaag is volgens ons aangetast van bepaald ontvettingsproduct ons zien ze daar zeker nog terug

Mevr. Vangeel
... /5
Verbleef 2 dagen 8 jaar geleden

Zeer gastvrij ontvangst! Gezellige, ruime woning met voorzieningen voor baby en peuter.

Mevr. Van Vliet
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Rustplek met tuin voor kleine kinderen. Biljart, tafeltennis in schuur, die je eerst warm moet stoken, wel gezellig, maar daardoor minder toegankelijk bij kouder weer. Minder geschikt voor lange mensen door formaat bedden. Prima uitvalsbasis voor mountainbiken /racefietsen. Voor bos toch even in de auto. In directe omgeving geen mogelijkheid om honden los te laten lopen, wel in de tuin. Het huis is echt voor maximaal 7 personen. De slecht zittende slaapbank in de woonkamer kan beter vervangen worden door een goede gewone bank.

Mevr. Wauters
... /5
Verbleef 2 weken 8 jaar geleden

Wij hebben, mede dankzij het prachtige weer kunnen genieten van de mooie omgeving en de eindeloze wandelingen. Een minpunt de eigenaar was reeds zeer vroeg( vanaf 07,00 u) op de been en aan het werk bij het huisje, van lang slapen was jammergenoeg geen sprake.

Mevr. Meijndert-Vermeer
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Huisje bezocht met 3 volwassenen en twee (kleine) honden. Genoten van de rust, de fijne tuin, veel privacy. Eigenaar woont in het gedeelte dat haaks op het vakantiehuis staat, als er wat is kun je bij hem terecht. Spreekt een beetje Engels, met handen en voeten kom je een heel eind. Heerlijke ham en bier voor ons in de koelkast. Bedden opgemaakt, 1 handdoek per persoon in de badkamer. Honden hebben heerlijk kunnen rennen in de volledig omheinde tuin. We waren blij met de ligstoelen in de tuin, daar het tuinsetje dat er staat niet echt comfortabel is. Eindje rijden (18 min) voor supermarkt in Bastogne, maar voor ons maakte de fantastische omgeving en de rust dit meer dan goed!!

Mevr. De Leeuw
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Wij (papa, mama, kindjes van 1 en 3 jaar) hebben een heerlijke week doorgebracht in Sainte-Ode. De ontvangst door de eigenaar was gastvrij en, voor ons niet-Frans sprekende Nederlanders heel fijn, in het Engels. De inrichting is erg compleet en zelfs keukendoeken en badhanddoeken waren aanwezig. De kinderen hebben zich goed vermaakt op de speeltoestellen in de tuin en op de petange baan. Voor de volwassenen was de pooltafel een leuke activiteit voor in de avond. Er zijn in de buurt (reistijd max 1 uur) veel uitstapjes te maken. Wij zijn langs geweest bij Houtopia (grote buitenspeeltuin), een wildpark in Bouillon en het wildpark bij de grotten van Han (vervoer naar het park met een tram/trein, gewandeld tot op de helft en toen met een busje verder leuk!). Plopsa Het Coo stond ook nog op onze verlanglijst, maar is vanwege het slechte weer van die dag niet doorgegaan. Vlakbij loopt een beekje met een bruggetje waar je mooi uitzicht hebt op koeien, ossen, paarden en ezeltjes. Gastvrij, schoon, compleet een aanrader!

Dhr. D'Haene
... /5
Verbleef 4 dagen 8 jaar geleden

De hartelijke en stipte ontvangst van de eigenaar was bijzonder aangenaam. Een lekkere regionale wijn en bier stond ons op te wachten! De woning op zich voldoet aan alle normen en is goed onderhouden. Enkel de buitenzijde van de keukenkasten zouden eens grondige onderhoudsbeurt moeten krijgen ) De keuken is vrij volledig maar zou een toevoeging van goed snijdend aardappelmesje kunnen appreciëren. Verder is alles volledig en goed werkend! De mooie speelruimte en open/overdekte barbequeruimte (inclusief biljart en petanqueveld) zijn zeer proper onderhouden en voorzien van kolen! Tip niet te veel meenemen in de koffers de gastheer voorziet een volledig uitgeruste woning, bad- en bedlinnen! Een aanrader voor wie houdt van rust, natuur en ruimte!

Dhr. Desnoyers
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

Le propriétaire du gîte a été très avenant et très sympathique, tout au long du séjour, sans être trop présent, comme cela peut parfois arriver. Le gîte est spacieux et calme, seules quelques bovins se font parfois entendre. L'équipement présent sur place est conséquent, permettant de ne pas venir avec tout son matériel pour profiter du séjour.

Familie De Gooijer
... /5
Verbleef 1 week 8 jaar geleden

We werden reuze gastvrij ontvangen en de beheerder sprak gelukkig ook Engels. Het huis is van alle gemakken voorzien van gevulde frituurpan tot theelepel, heerlijke bedden, alles heel sfeervol en een echte AANRADER! We gaan er zeker weer naar toe.

Mevr. Horemans
... /5
Verbleef 3 dagen 9 jaar geleden

Lang weekend ontspannen in de Ardennen dat is hier goed gelukt. Zeer vriendelijke eigenaar die je met alles helpt. Huisje was erg proper (buiten de keukenkastjes die een beetje plakten, maar dat was na zelf afkuisen ook nog zo!) en alles werkte naar behoren. Met twee zeer kleine kids en een hond verbleven en alles viel super mee!

Mevr. Van Os-Versprille
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Wij zijn in februari met 6 volwassenen en een hond hier geweest. Het was fantastisch! Ontvangst was allervriendelijkst. De haard brandde al! Bedden waren al opgemaakt! Het huis is prima, goed ingerichte keuken, fijne slaapkamers en ruime badkamer. Tuin is geheel afgesloten, hond kon veilig buiten zijn. Voor kleine kinderen staan er ook speeltoestellen, maar daar hebben we geen gebruik van gemaakt. In de omgeving hebben we mooie wandelingen door het bos gemaakt, musea over de tweede wereldoorlog bezocht en Bastogne is een aardig stadje. Prima week gehad en we gaan zeker nog een keer terug!

Dhr. De Witte
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Onze vakantie was enorm goed buiten alle verwachtingen. We hebben al vele huisjes gehuurd maar deze is een topper! Niet alleen het huis is in orde maar ook de gastheren eigenaars zijn extreem vriendelijk, gemoedelijk gewoonweg we zijn door hen verwend geweest. Een echte aanrader!!!!

Dhr. Vankerkhove
... /5
Verbleef 2 dagen 9 jaar geleden

Zeer fraaie woning in een rustige omgeving in de nabijheid van vele wandelroutes. Woning is van het nodige voorzien en heeft een gezellige haard. Ontspanningsmogelijkheden bij slecht weer zijn ook voorzien. Ideale woning voor gezinnen.

Dhr. Gadeyne
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Super-eigenaar en een huis waar alles pico bello in orde was. Perfecte omgeving om met de koersfiets te toeren.

Mevr. Van Den Berg
... /5
Verbleef 2 weken 9 jaar geleden

We hebben twee heerlijke weken vakantie gehad in dit huisje! De kinderen waren erg gelukkig met de trampoline en het speelhuisje in de tuin en onze hond Bo had alle ruimte in en rond het huis. Ook in het huis was alles erg ruim en goed verzorgd. We hebben een aantal mooie uitstapjes gemaakt in de omgeving, Bouillon, La Roche en Ardenne enz. Ook vanuit het huisje is er genoeg te wandelen en te genieten. Samengevat heel compleet, erg prettig verblijf, voor herhaling vatbaar.

Dhr. Somers
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Een weekje Ardennen dat ons super bevallen is, kindjes hebben goed kunnen ravotten in de tuin. En voor de volwassenen is ook alles aanwezig, volledig ingerichte keuken, BBQ, mooie badkamer en vooral super rustig! Mooie omgeving om te wandelen en verschillende leuke activiteiten op ca 25km rijden. Super gastheer, gastvriendelijk, altijd beschikbaar voor problemen of tips om te doen... Wij gaan zeker nog een keer terug!

Mevr. Bruyninckx
... /5
Verbleef 2 dagen 9 jaar geleden

Wij brachten een fantastisch weekendje door in dit vakantieverblijf! Bij aankomst werden we verwelkomd door de erg vriendelijke gastheer. Bovendien had deze een flesje rosé en Ardeense ham voor ons als verrassing in de koelkast staan. Een prima start dus van een erg fijn weekend. Het huisje was proper en alles wat je nodig had was aanwezig. Het is een prima uitvalsbasis voor lange wandelingen of fietstochten. De gastheer vertelt je graag meer over de routes die je kan volgen. Wij hadden op weekend ook onze Jack Russell bij, die zich super geamuseerd heeft. De tuin is prima afgesloten, ook voor kleine hondjes. Wij keren zeker nog een keertje terug!

Dhr. Van Kraanen
... /5
Verbleef 1 week 9 jaar geleden

Voor ons was deze plek ideaal er waren maar liefst 2 afsluitbare garages om de motorfietsen (6 stuks) en aanhangers op te bergen. En een overkapping voor de auto's .Zeer behulpzame eigenaar. Overdekte BBQ en diverse spelen voor een regenachtige dag. Gaan we zeker nog eens doen. R van Kraanen

Dhr. Kaspers
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

Geweldige vakantie, Bij aankomst werden wij hartelijk ontvangen door de eigenaar. Hij heeft ons het huisje helemaal laten zien en wij waren er meteen weg van. Helemaal compleet. Wij voelden er ons meteen thuis. De omgeving is prachtig. Op 10 km. ligt de stad Bastonje, waar enkele winkels, restaurants, en museums zijn. Vooral het nieuwe oorlogsmuseum in Bastogne is zeer de moeite waard om te gaan bekijken. Verder is er voor elk wat wils. Wij hebben ervan genoten. Fam. Kaspers 19-05 tot 23-05 2014.

Dhr. De Bokx
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

Zojuist terug van een midweekje in dit vakantiehuis. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad. Het beddengoed, keukenlinnen en badlinnen bleek toch inbegrepen. Eigenaar spreekt een redelijk woordje Engels. We waren er met onze 5 kinderen en misten wel kindvriendelijk bestek. We boeken zeker nog eens!!

Dhr. Tas
... /5
Verbleef 4 dagen 9 jaar geleden

De ontvangst was geweldig ..het huis was compleet..meer dan we hadden verwacht..we hadden onze 4 en n halve jarig kleinzoon bij ons en die heeft genoten van de tuin enzo ook onze 2 hondjes waar nog een extra af te sluiten tuin voor was.. het was super een aanrader voor zeker 6 volwassenen met kind of kinderen..mooie natuur zelfs bevers aan de overkant waar een mooie wandeling voor is.. de bevers niet gezien maar wel de duidelijke sporen. we hebben niks negatiefs te melden !!

Dhr. Buijssen
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Zeer gastvrije verhuurder. Spreekt helaas geen Nederlands. Een heel klein beetje Engels. Wij waren er met de Carnavalsweek in 2014. De verhuurder zorgde ervoor dat er altijd voldoende hout was voor de haard. We hebben zelfs gebarbecued. Het huisje ligt in een zeer rustige omgeving. Prima om te wandelen. Op minder dan een uur reizen ben je in de stad Luxemburg, maar ook de mooie plaatsen Durbuy en La Roche Ardennes.

Dhr. Baeyens
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Prima vakantie gehad te St.Ode. Omgeving is schitterend en tal van mogelijkheden in de buurt zowel bij goed als bij slecht weer.

Dhr. Toro
... /5
Verbleef 2 dagen 10 jaar geleden

Het was een zeer leuk WE.In de woning had je alles wat nodig is,het is ook ruim en heel netjes.Er stond een fles wijn en lekkere ham in de frigo voor ons klaar aangeboden door de eigenaar.De accommodatie iwas fantastisch zowel voor jong als oud.Het is een echte aanrader voor families met kinderen (zowel groot als klein)Wij gaan alvast terug!

Mevr. Snoeck-Van Vliet
... /5
Verbleef 2 dagen 10 jaar geleden

Wij waren met 3 stellen, waarvan 1 stel een kindje heeft. Er zijn 3 ruime slaapkamers met erg fijne bedden. Iemand van ons vond de bedden wat te hard. De badkamer is ontzettend ruim inclusief beweegsensor nachtlichtje! De keuken is hartstikke compleet (van keukenrol tot vaatwastabletten, koffie, suiker, zout, een aantal kruiden) en bij aankomst lag er ardenner ham en een fles lokaal bier in de koelkast. Bijzonder attent. De verhuurder, die enkel frans spreekt, doet er alles aan om het je naar de zin te maken en is geduldig met mensen die gebrekkig frans spreken. De openhaard is helemaal fantastisch. De banken in de woonkamer hebben hun beste tijd wel gehad, maar dat mag de pret niet drukken. De extra buitenruimte (incl. buitenkeuken + BBQ) in/aan een apart gebouw hebben wij niet eens gebruikt, maar zag er fantastisch uit. In het nabij gelegen Bastogne kun je heerlijk eten, maar het is verder geen interessant stadje. La Roche, daarentegen, is zeker een bezoek waard! Wij waren er maar een weekend, maar hebben allemaal genoten!

Mevr. Twijnstrra
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Wij gezin met 2 kinderen 1 van 13 maanden en 1 van 8 jaar heben ons uitstekend vermaakt hier. Ales wat wij wilde doen lag op minder dan 1 uur rijden. Als wij een rustdag hadden ivm de kleinste dan was dat ook heerlijk. De oudste kon zich prima vemaken in en rond het huis en ook aan de kleinste was gedacht. Schommel en trampoline. Het huis opzich was super erg netjes en ruim. Voor ons een reden om dit nogmaals te doen. Het is ons heel erg goed bevallen.

Dhr. Parrez
... /5
Verbleef 2 dagen 10 jaar geleden

Met een vriendelijke ontvangst en wat lekkers in de koelkast konden we ons weekendje starten. In het huisje waren alle benodigdheden aanwezig. Het was er ook zeer net. Het weer zat bijzonder mee, dus konden we veel op pad. De kids vonden de speeltuin, fitnesstoestellen, pingpong en tafeltennis zeer leuk. Het werd een ontspannend en zalig weekend! Het mocht gerust nog wat langer duren... zeker voor herhaling vatbaar!

Dhr. Dhaene
... /5
Verbleef 2 dagen 10 jaar geleden

Meer dan je verwacht. Super uitgeruste gite. Meer dan zijn geld waard

Mevr. Somers
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

Wij hadden een reuze vakantie in het prachtige huis met alle comfort en nutsvoorzieningen, de eigenaar is heel vriendelijk en behulpzaam, bij aankomst stond er in de koelkast een lekker streekbier klaar als verwelkoming, de petanque , tafeltennis , tafelvoetbal en darts zijn een leuke ontspanning , er is een overdekte carpool voor 2 wagens , prachtige tuin en bij heel zonnig weer is er ook nog een partytent. Het is een prijs kwaliteit een uitstekend verblijf .

Mevr. Blom
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Perfecte vakantie gehad. Natuurlijk ook dankzij het mooie weer, maar de omgeving en het huis zijn perfect. Genoeg ruimte, alles is aanwezig. De eigenaar verwelkomde ons erg vriendelijk, lokaal bier en ham in de koelkast en de bedden waren opgemaakt. Er lagen handdoeken en theedoeken én badhanddoeken (maar 6, dus nog wel zelf meenemen!!). Gratis WiFi. La Roche-en-Ardenne en Bastogne zijn zeker een bezoek waard. Ook Luxemburg is maar een uurtje rijden. Ook onze hond heeft er genoten, hij heeft heerlijk rond kunnen struinen in de tuin en op het erf. De pingpongtafel maakte overuren, kortom wij hebben erg genoten. Het enige nadeel, vonden wij, is dat er geen zwemwater in de buurt is. Er is wel een overdekt zwemparadijs, maar met het mooie weer heb je liever buitenwater.

Dhr. Kikkert
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad. Veel rust, mooie omgeving. Wij hebben veel gewandeld en leuke plekken bezocht. De huisbaas is heel vriendelijk en staat voor je klaar als je hem nodig hebt.Het huisje was groot genoeg voor onze 5, alles erop en eraan! Wij hebben genoten!

Dhr. Vermunt
... /5
Verbleef 1 week 10 jaar geleden

Ondanks het slechte weer, hebben we ons een week prima kunnen vermaken.Een compleet ingericht huis met werkelijk alles wat men maar kan bedenken.Een aanrader voor iedereen. Een zeer vriendelijke en behulpzame huiseigenaar.Wat streekproducten in de koelkas ter verwelkoming!Een schitterend wandelgebied.We komen daar beslist nog een keer terug.

Dhr. Van Aarle
... /5
Verbleef 4 dagen 10 jaar geleden

mooi en net huis, met veel huisraad en keuken voorzien van alle toestellen.Bar in de living, zithoek was maar klein.Boven grote badkamer en een aantal fitnesstoestellen.Buiten omheinde tuin met speeltuigen voor de kinderen, ook bbq, overdekte plaats waar men kan bbqnen waar snookertafel en dergelijke stond. Ook electrische fiets ter beschikking.Rustige en landelijke omgeving, bakker en winkel op 9 km afstand.Zeer vriendelijke huiseigenaar.

Dhr. Schuurbiers
... /5
Verbleef 2 dagen 10 jaar geleden

prima huis alles in orde en netjes hadden alleen slecht weer maar daar kon de eigenaar ook niks aan doen ,voor herhaling vatbaar. eigenaar spreekt alleen frans en in klein beetje engels locatie uitstekend

Mevr. Kostandy
... /5
Verbleef 3 dagen 10 jaar geleden

Heerlijk gastvrij huis met vriendelijke eigenaar die er naast woont. Het huis is netjes schoon goed onderhouden en gezellig ingericht met veel mogelijkheden om je te vermaken. Er staat een grote trampoline in de tuin, een ping pong tafel in de garage etc. Naast de garage zit een extra keuken met overdekte veranda met dartsspel waar je ook met regen prima kunt bbq-en. Op loopafstand zijn er allerlei wandelroutes in de vallei die dwars door grasvelden met koeien en paardebloemen lopen (huis uitlopen naar links de heuvel op dan kom je vanzelf een wandelkaart tegen). Qua dichtsbijzijnde stadje is Bastogne een aanrader

Dhr. Santbulte
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Prima en comfortabel huis in leuke omgeving en mooie uitzichten. Heel gastvrije eigenaar, vriendelijk en behulpzaam. Veel spelmogelijkheden (biljart, tafeltennis, darts).

Dhr. Coens
... /5
Verbleef 4 dagen 11 jaar geleden

We beleefden een deugddoende rustvakantie: stilte, goed afgemaakte tuin voor hond (speeltoestellen voor kinderen en een grote garage vol speeltoestellen voor ons, aparte dartsplaats waar ingemaakte BBQ staat, afgesloten door doorzichtig zeil: superleuk !), gedienstige eigenaar, alles super netjes. Jammer van het weer (miezerig) dus goed dat we die speelzaal hadden en een gezellig huis ! Wat ik persoonlijk wat miste: nabijheid van een caféetje, resto, klein dorpje met enkele winkels, is echt niet in de buurt. Maar verder super voor een rustvakantie ! PS: man heeft last gehad van rugpijn (zachte bedden), maar dit zal niet zo bij iedereen het geval zijn. Kort samengevat: het was dik in orde !

Dhr. Eekelaers
... /5
Verbleef 2 dagen 11 jaar geleden

In de buurt liggen veel verschillende wandelroutes. eigenaar zorgde voor lakens en ander benlinnen. wAS ZELF ZO VRIENDELIJK OM STEEDS DE OPEN HAAFRD AAN TE STEKEN EN HET HOUT AAN TE VULLEN; nAAST DE WONING STAAT EEN AFGESCHERMDE BUITENRUIMTE WAR HET AANGENAAM VERTOEVEN WAS;

Mevr. Carpentier
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Eerst een warm onthaal, een huisje tip top in orde en zeer netjes,alles wat je kunt denken is er aanwezig,onze honden hebben het er ook uitstekend gehad, Daar we veel slecht weer hebben gehad zijn we steden gaan bezoeken zoals LA Roche Bastogne St-Hubert March en Durbuy, De eigenaar is een hele lieve man ,niets was te veel als we hem iets vroegen Voor herhaling vatbaar.

Mevr. Roden
... /5
Verbleef 2 dagen 11 jaar geleden

uitstekend weekendje gehad. We werden goed ontvangen en rondgeleid in een zeer proper huis. We komen hier zeker nog eens terug!!

Mevr. Coen
... /5
Verbleef 2 dagen 11 jaar geleden

Het perfecte huis voor ons familieweekendje. Alles was er aanwezig en de bedden waren zelfs opgemaakt. Vriendelijke ontvangst met aperitiefje in de ijskast en een lekker stuk kaas van de streek. Veel informatie ter beschikking. Heel rustig gelegen. Geen enkele negatieve opmerking. Hier komen we zeker nog terug!

Mevr. Van Dijck
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

Onze vakantie is uitstekend verlopen. Er was een hartelijke ontvangst en ons verblijf was ronduit fantastisch. Het uitzicht is prachtig, het is echt genieten.

Mevr. Geertjens
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

een zeer aardige eigenaar een pracht van een huisje, onze 4 pubers vonden de garage geweldig, een poolbiljart de ping pong tafel en een tafelvoetbalspel. Het huisje ligt afgelegen, je hebt echt een auto nodig voor de boodschappen en jammer genoeg is er geen bakker op fietsafstand. Maar de mooie omgeving en de vriendelijke eigenaar maken dit helemaal goed.

Mevr. De Graaf
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

We zijn een week in het huis geweest. Het was erg leuk. Bedden waren opgemaakt toen we aankwamen. We voelde ons erg welkom. Aan alles is gedacht. Er zit zelfs een wasmachine in. We hopen er nog een keer terug te komen.

Dhr. Wolswijk
... /5
Verbleef 1 week 11 jaar geleden

een prima huisje. alles netjes en goed verzorgd. zeer behulpzame beheerder en lekkere lokale streekprodukten ter verwelkoming in het huisje. rustige omgeving en heerlijk rustig. zeker voor herhaling vatbaar

Dhr. Lammers
... /5
Verbleef 4 dagen 12 jaar geleden

Geweldig huis. De eigenaar heeft voor ons alles gedaan om onze verblijf prettig te maken. Wij waren de buggy vergeten, dag later kwam hij een brengen. Iedere avond heeft hij de houtekachel voor ons aangemaakt. Wij kwamen aan, bed was opgemaakt, handdoeken lagen in de badkamer. Super gast. Wij hadden 2 grote honden mee, wat een leuke tijd hebben ze gehad. Daar kun je heel mooi wandelen, maar als je wilt uiteten moet je toch met een auto verderop.

Dhr. Debruyne
... /5
Verbleef 1 week 12 jaar geleden

We zijn er heel goed ontvangen. De woning is voorzien van alle comfort en er is voldoende servies aanwezig. De locatie is goed gelegen als uitval basis voor mooie boswandelingen, met hier en daar sporen van bevers. We komen er zeker nog.

Mevr. Pouls
... /5
Verbleef 1 week 12 jaar geleden

vriendelijke gastheer,spreekt enkel Frans,wil je vakantie doen slagen, staat je bij met raad en daad (op vraag). Comfortabel huis met veel mogelijkheden; speeltuigen in tuin,ping-pong tafel in garage,daguitstappen in de omgeving,wandelroutes die schitterend zijn uitgestippeld..

Vragen? Of wil je meerdere vakantiewoningen boeken?
Vragen? Of wil je meerdere vakantiewoningen boeken?
We zijn online! Chat met ons. De wachttijd bedraagt minder dan 60 seconden.