Facebook community

Aan onze website is een Ardechefriends Facebook pagina gekoppeld, zodat je alles over de Ardèche ook met de iedereen kunt delen.

Facebook forum

Ardechefriends Facebook - profielGa je voor het eerst naar de Ardèche? Heb je een leuk nieuwtje, tip of een bijzondere ervaring? Wil je iets weten voordat je op reis gaat of heb je andere vragen? Schroom niet en post het op de Facebook community op http://www.facebook.com/ardechefriends.

De community groeit snel, dus heb je snel je antwoord of bereik je heel veel mensen met je waardevolle kennis en informatie. De community wordt door ons uiteraard bijgehouden en het kan zijn dat we je input opwaarderen of gebruiken in een artikel op de site, omdat we het met iedereen willen delen.

Vragen staat vrij

Ardechefriends Facebook - FacebookWil je een tip over een restaurant? Op welke markt moet je zijn voor het specifieke product waarnaar je op zoek bent? Ben je op zoek naar een bijzondere camping of wil je weten wie er ervaring heeft op de camping die je zoekt? Wil je tips als je dat leuke dorpje gaat bezoeken? Geen vraag is te gek, er zijn altijd andere Ardechefriends die je verder willen helpen.

Als anderen je helpen, vergeet dan niet de mensen die reageren te bedanken door een korte reactie of ‘vind ik leuk’. Op deze manier toon je waardering voor de mensen die je van advies voorzien en dat komt de sfeer uiteraard alleen maar ten goede.

Ardechefriends Facebook - LikeOp de Ardechefriends Facebook pagina vind je continu tal van leuke weetjes, feiten en updates op onze website. Natuurlijk vinden we het leuk als je de community laat groeien door je vrienden, familie, collega’s en andere geïnteresseerden uit te nodigen, daar zijn we je ontzettend dankbaar voor! Hoe meer zielen…


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.