Vakantiehuis aanmelden

Wil je jouw vakantiehuis in (of vlakbij) de Ardèche onder de aandacht brengen bij de honderden bezoekers per dag die onze website website bezoeken? Omdat onze website zich richt op de Ardèche en directe omgeving is de doelgroep heel specifiek naar informatie en verblijfsmogelijkheden in deze regio. Geknipt voor jou?

Hoe werkt het?

Na het verzenden van de gegevens middels het formulier hieronder beoordelen wij je aanvraag. Als we aanvullende vragen hebben, nemen we zo snel mogelijk contact op. Voordat we de woning gaan plaatsen, stemmen we de exacte omschrijving, foto’s en URL af.

De woning wordt geplaatst in de categorie voor particuliere aanbieders van vakantiehuizen in en om de Ardèche op onze website.

Heb je gedurende het jaar wat gewenste aanpassingen? Geen probleem! Geef die dan aan ons door en wij verwerken het o`p de pagina van de accommodatie. Dat kan een aanpassing in de omschrijving zijn, extra foto’s, etc. Uiteraard zitten deze aanpassingen (binnen het redelijke) in de kosten inbegrepen.

Wat spreken we af?

 • De accommodatie krijgt een eigen pagina op onze website;
 • De pagina van de accommodatie wordt minimaal voorzien van een titel, omschrijving, foto’s en een knop waarmee bezoekers van de site doorklikken naar een door jou gewenste URL (bijvoorbeeld de boekingspagina van je website);
 • De pagina van de accommodatie is en blijft minimaal via een (onderdeel van een) menu of andere link op www.ardechefriends.com bereikbaar;
 • De kosten bedragen €2 per maand;
 • De minimale looptijd bedraagt 12 kalendermaanden;
 • De looptijd wordt telkens automatisch met 12 kalendermaanden verlengd, mits je uiterlijk één maand voor het einde van de looptijd schriftelijk (dat mag ook per e-mail) opzegt;
 • De betaaltermijn is 14 dagen na factuurdatum;
 • Aangepaste tarieven en voorwaarden communiceren we uiterlijk 2 kalendermaanden voor het einde van de looptijd en zijn van toepassing vanaf moment waarop de (automatische) verlenging van de looptijd;
 • We behouden ons het recht voor om een aanvraag, om welke reden dan ook, niet honoreren.

Aanmelden

Als bovenstaande je aanspreekt, laat middels het onderstaande formulier dan je gegevens bij ons achter. Je hoort snel van ons!

  Ik ga akkoord met de hierboven beschreven voorwaarden en meld mijn vakantiehuis aan voor een vermelding op de Ardèchefriends website.