Verblijf

Bijzondere, sfeervolle, authentieke en echte familieaccommodaties, alles is te vinden in de Ardèche.

Kamperen is erg populair in de Ardèche. Je vindt er dan ook een ruim assortiment aan campings. De meeste campings liggen aan een van de riviertjes. Zo kun je overdag zwemmen of heerlijk van de zon genieten. De rotsen en hoge kliffen zorgen voor een prachtig uitzicht bij de picknick. Er zijn ook campings die aan de rand van het bos van Païolive liggen. Daar kun je meestal genieten van de rust en mooie wandelingen in de omgeving maken. De locatie van je verblijf kun je het best kiezen naar aanleiding van de activiteiten die je wilt doen. De mooiste plekjes van de Ardèche liggen in de omgeving van de Pont d’Arc. Hou er echter wel rekening mee dat het daar erg toeristisch is en dus, zeker in het hoogseizoen, druk is. Ben je iemand die van rust houdt, zoek dan een plekje nabij de bossen.

Zeker met grotere gezelschappen is niets zo gezellig als een vakantiehuisje in het zuiden van Frankrijk. Ideaal voor een vakantie in groep of een reis met de hele familie. Je bezoekt de plaatsjes op eigen tempo en komt tot rust in je eigen tuint. Door zelf te koken kan je overigens heel wat geld uitsparen.

De populariteit van de campings en tegenwoordig ook de luxe variant, de glampings, neemt alleen maar toe. Lekker spartelen in de rivier of bij het zwembad, vermaak voor de kinderen of een rustige camping om in alle rust te genieten van de oude dag.

Andere populaire mogelijkheden zijn natuurlijk de vele hotels en de Bed & Breakfasts, maar er zijn ook appartementen te huren. In de wirwar van mogelijkheden proberen wij je wat tips te geven en mooie plekjes te laten zien, die je helpen bij een mooie vakantie in de Ardèche.

                  

 

Bekijk onze selectie van bewezen topaccommodaties van hierboven gerenommeerde reisorganisaties.


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.
 

Laat commentaar achter