Appartementen

In de Ardèche zijn diverse appartementen te boeken als ideale uitvalsbasis. Vaak zijn appartementen gesitueerd in plaatsen waar geen hotels of campings aanwezig zijn. Daardoor kom je op plaatsen waar je anders niet zo vaak zult verblijven. Doordat sommige appartementen door lokale eigenaren worden verhuurd bevinden die zich tussen de lokale bevolking en op minder toeristische plekken.

Verder zie je dat appartementen vaak meer voorzieningen hebben dan een hotelkamer, zoals een koffiezetapparaat, vaatwasser, wasmachine en koelkast. Daarnaast biedt een appartement vaak wat meer ruimte dan een hotelkamer, omdat je vaak beschikt over meerdere kamers (woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer(s)).

Je boekt een appartement vaak tegen een totaalprijs en niet een prijs per persoon. Daardoor is het vaak voordeliger wanneer je met meerdere mensen reist. Het eten moet je in een appartement wel zelf verzorgen. Dat biedt kansen om de markten af te gaan op zoek naar de lokale delicatessen en daarmee je eigen gerechten te bereiden.

In de Ardèche vind je o.a. appartementen in de grote steden en in plaatsjes als Salavas, Saint-Prix en Vallon-Pont-d’Arc. Daar kun je je anoniem mengen onder de locals en in verblijven in één van de vaak authentiek ingerichte appartementjes.

Boek hier eenvoudig een appartement in de Ardèche.

 


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.
 

Laat commentaar achter