Bed & Breakfast

Ook in de Ardèche kun je een Bed & Breakfast relatief goedkoop boeken; vaak goedkoper dan een regulier hotel. Weliswaar heb je wat minder faciliteiten dan bij het boeken van een hotel, maar je ontbijt is vaak inbegrepen. Er zijn een aantal B&B’s die de moeite waard van het overwegen zijn. We hebben er hieronder een aantal voor je geselecteerd.

Château de Balazuc

In dit kasteel, dat gered is van de ondergang, wordt u in de watten gelegd door Florence and Luc Lemaire. Er zijn vier kamer (waarvan één met een eigen terras) met badkamer of douche, apart toilet, een grote woonkamer met open haard, binnenzwembad en een jacuzzi. Er wordt voor een stevig huisgemaakt ontbijt verzorgd en elke avond een aperitief op het terras of in de woonkamer.

B&B Chateau de Balazuc - ArdechefriendsDe B&B in Balazuc in de Ardèche heeft een capaciteit van 8 gasten. Check hier de prijzen van Château Balazuc of neem contact met Château Balazuc op.

De Rozentuin

Een tip voor een B&B in de Ardèche is De Rozentuin in Gestelles, net ten westen van Privas en ten noorden van Aubenas. Het Belgische koppel Sabine en Pascal runt hun Bed and Breakfast op een authentieke en karakteristieke Franse locatie die stamt uit 1731.

Bed and Breakfast B&B De Rozentuin - Ardechefriends.com

Deze Bed & Breakfast in de Ardèche heeft 8 gastenkamers en beschikt verder o.a. over een garage voor motoren en fietsen, een zwembad van 9 x 6 meter met ligstoelen, een privéparkeerplaats en een petanquebaan. Check hier de prijzen van De Rozentuin of neem contact met De Rozentuin op.

Le Pass’Eyrieux

Bed & Breakfast - Le Pass Eyrieux - Ardechefriends.comDe Gite Le Pass’Eyrieux in de Ardèche is te vinden in het centrum van Les Ollières sur Eyrieux, vlakbij de brug over de Eyrieux en met uitzicht op de schitterende authentieke stoomversnelling in het riviertje. Les Ollières sur Eyrieux ligt een paar kilometer ten noorden van Privas. Gastheer Benoît spreekt Frans en Engels en daarnaast een beetje Duits, Italiaans, Spaans en Portugees. De B&B beschikt over 4 kamers tussen de 25 en 40 m2 en is gelegen aan het riviertje de Eyrieux, een zijrivier van de Ardèche. Check hier de prijzen van Le Pass’Eyrieux of neem contact met Le Pass’Eyrieux op.


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.
 

Laat commentaar achter