Bus

Als je geen auto tot je beschikking hebt of , dan is de bus ook een optie. Er zijn meerdere touroperators waarmee je per bus kunt afreizen naar de Ardèche (bijvoorbeeld naar Montélimar of Valence) kunt afreizen, zoals Eurolines of FilxBus. Hierbij kun je in diverse steden in Nederland en België op een centraal punt opstappen.

eurolines_lyonDeze bussen reizen heel Europa door en stoppen zeker in de grotere steden. Je kunt dus opstappen in veel steden in de België en Nederland en vervolgens achterover leunen om vervolgens in Frankrijk uit te stappen. GoEuro heeft hiervoor een erg handige website die de beste busreizen voor je zoekt. Je vult je vertrekpunt, bestemming, datum en aantal personen in en GoEuro zoekt vervolgens naar de mogelijkheden waaruit je kunt kiezen (inclusief alternatieven pet trein of vliegtuig). Met name de grote steden in België en Nederland zijn reguliere opstappunten. Voor een enkele reis met de bus moet je qua kosten rekenen op ca. €50 tot €100 per persoon.

Vanuit grote plaatsen als Montélimar en Valence kun je uiteraard gebruik maken van het lokale openbaar vervoer om je weg te vervolgen naar je Ardèche bestemming. Check ook de andere pagina’s onder het kopje Reizen om te zien wat de overige mogelijkheden zijn om naar de Ardèche af te reizen.


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.
 

Laat commentaar achter