Overnachten

De autoreis naar de Ardèche kan een behoorlijk inspannende trip zijn, zeker voor mensen die niet gewend zijn om lange afstanden te rijden. Afhankelijk van je vertrekpunt en je bestemming kan de reis oplopen tot wel 1200 kilometer en niet iedereen vindt het fijn om dat in één keer te rijden. Als je niet midden in de nacht wilt vertrekken en toch bijtijds op je bestemming aan wilt komen, is het een optie om de reis te verdelen over twee of meer dagen en dus onderweg te overnachten.

Naast een praktische reden zijn er meer redenen om de reis te verdelen over meerdere dagen. De vakantie begint immers al zodra je thuis vertrekt en een groot aantal mensen kiest er dan ook voor om ook de reis doucement te doen en ervan te genieten. Ook in het noorden en midden van Frankrijk vind je prachtige steden en pittoreske dorpjes om je reis voor één of meerdere nachtjes te onderbreken.

We hebben zelf een klein onderzoekje gedaan naar het reisgedrag van Ardèche vakantiegangers. Hieruit blijkt dat een meerderheid kiest voor een overnachting langs de route:Overnachten - Poll Reisdagen naar de Ardèche - Ardechefriends.com

Voor de verschillende routes naar de Ardèche hebben we de populairste overnachtingsplaatsen op één kaart gezet, samen met de meest gekozen routes naar de Ardèche. Zo kun je op jouw route bepalen waar je ongeveer wilt overnachten. Klik hiervoor op een bedje op je route, klik vervolgens op de link die verschijnt en boek tot slot je gekozen hotel, bed & breakfast of camping voor je tussenstop.

Tip: met behulp van het zoekscherm helemaal ondering de site kun je een accommodatie zoeken in een hele andere plaats via Booking.com.

In jullie ervaringen met een overnachting onderweg naar de Ardèche zijn we zeker geïnteresseerd! Als je dat met ons wilt delen, laat dan een berichtje achter op onze Ardechefriends Facebookpagina.


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.