Vliegtuig

Vliegen naar Lyon en Marseille

Wil je met het vliegtuig naar de Ardèche reizen, dan zijn de vliegvelden van Lyon (Saint Exupéry Airport) en Marseille (Marseille Provence Airport) de grootste die in de buurt liggen. Hier vandaan kun je de trein richting bijvoorbeeld Valence nemen, waarna je per bus of huurauto je Ardèche bestemming bereikt, waarover hieronder meer.
Vliegtuig - Vliegveld Lyon - Ardechefriends.comDe afstanden vanaf de vliegvelden van Lyon en Marseille naar diverse plaatsen in de Ardèche op een rij, inclusief Google Maps linkje:

Lyon Marseille
Aubenas 186 km 184 km
Annonay 90 km 258 km
Privas 156 km 188 km
Vallon-Pont-d’Arc 219 km 163 km

Vliegtuig - Vliegveld Marseille - Ardechefriends.comVliegen naar Saint Etienne, Nîmes en Avignon

Dichterbij de Ardèche liggen de vliegvelden van Saint Etienne, Nîmes en Avignon. Op deze kleinere vliegvelden wordt wel minder op gevlogen vanuit Nederland en België. Met één of meerdere tussenstops zijn er wat extra mogelijkheden.

Goedkope vliegopties naar de Ardèche

Voor de goedkoopste vliegtickets richting de Ardèche adviseren we te boeken via Tix.nl of Vliegtickets.nl. Actuele informatie over vluchten naar de grootste en dichts bijzijnde vliegvelden rondom de Ardèche vind je op onze pagina over de beschikbare vluchten vanuit België en Nederland (en omliggende vliegvelden). Aan de rechterkant van onze site vind je onder de categorie “Vliegen” de luchtvaartmaatschappijen die vluchten aanbieden naar de vliegvelden om de Ardèche.

Trein naar Valence

Vanuit zowel Lyon als Marseille rijden er diverse snelle treinen naar Valence (TGV). Van daaruit zijn er ook diverse manieren om op bestemming te komen en deze plaatsen liggen veelal dichterbij je mogelijke bestemming:

Valence
Aubenas 83 km
Annonay 73 km
Privas 53 km
Vallon-Pont-d’Arc 115 km

Vliegtuig - Treinstation Valence - Ardechefriends.com


Wil jij op vakantie naar de Ardèche, check dan het actuele aanbod van campings en vakantiehuizen.
 

Laat commentaar achter